blokjesCliëntenpanel Limburg

Algemene informatie

Ervaringen, meningen en standpunten van zorgvragers (en hun naasten) zijn belangrijke gegevens om daadwerkelijk zeggenschap te krijgen en invloed uit te oefenen op de ontwikkelingen in de zorg. Het Cliëntenpanel Limburg wil op een snelle manier meningen, standpunten en informatie krijgen - van zorgvragers en hun naasten - over hoe uw ervaringen zijn met de zorg, welzijn en wonen. Met deze gegevens kunnen wij op een goede manier uw mening en ervaringen inbrengen en invloed uitoefenen bij zorgkantoren, gezondheidszorginstellingen, overheden, indicatieorganen, zorgverzekeraars, e.d.

Iedere Limburger maakt incidenteel of langdurig gebruik van de zorg. Dus iedereen die in de provincie Limburg woont kan aan het cliëntenpanel deelnemen en zo zijn stem laten horen. Het maakt niet uit hoe vaak u gebruikmaakt van de gezondheidszorg of op welke manier. Ook partners, familieleden of andere direct betrokkenen kunnen zich aanmelden bij het Cliëntenpanel Limburg.

 

Hoe werkt het cliëntenpanel

Meerdere keren per jaar worden de leden van het panel naar hun mening en/of ervaringen gevraagd over een onderwerp dat verband houdt met de zorg. Gekozen is voor een cliëntenpanel via internet. Via de website van het Huis voor de Zorg worden de vragenlijsten ingevuld.

Als u zich voor het panel heeft aangemeld, wordt u per e-mail geïnformeerd dat er een nieuwe vragenlijst is en dat uw mening als panellid gevraagd wordt. In de mail staat een link naar de nieuwe vragenlijst. Als u hier op klikt verschijnt de vragenlijst en kunt u hem invullen.

Uw mening wordt dan meegenomen in de snelle raadpleging.

Resultaten van raadplegingen zijn terug te vinden op de website van het Huis voor de Zorg onder rapportage.

Ook ontvangen de deelnemers de rapportage via een email met een link.

 

Wilt u meedoen?

Wilt u deelnemen aan het Cliëntenpanel Limburg en uw stem laten horen door een aantal keer per jaar deel te nemen aan een raadpleging. Dan kunt u zich aanmelden via onderstaande link.

Aanmeldformulier

 

Uw privacy is gewaarborgd en publicaties op basis van de raadplegingen zijn altijd anoniem.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met het Huis voor de Zorg 046-4208159 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BrowseAloud: Klik op de oranje button voor de voorleesfunctie

 

facebook-logotwitter-bird3youtubehome

klantgericht org

Gesubsidieerd door

logo prov limburg

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de elektronische nieuwsbrief burgerkracht@ctueel

 

AANMELDEN

Facebook