blokjesHet Huis voor de Zorg is gecertificeerd


Welke gedachte zit erachter?

De primaire doelstelling van het Huis voor de Zorg is om zorgvragers in Limburg een krachtige stem te geven en de positie van deze zorgvragers te versterken. Wij gaan dus voor de hoogste kwaliteit van zorg, maar gaan wij intern ook voor de hoogste kwaliteit? Om dit te kunnen aantonen/toetsen zijn wij in 2008 een certificeringstraject gestart.


Wat houdt het certificeringstraject in?

Op basis van bovenstaande gedachte zijn wij op zoek gegaan naar de best passende norm voor het Huis voor de Zorg die onze kwaliteit zo goed mogelijk toetst. Op basis van de gerenommeerde normen ISO 9001:2000 en de HKZ-norm hebben wij een eigen kwaliteitskader ontwikkeld. Dit kwaliteitskader is gebaseerd op de kernen uit de ISO en HKZ normeringen te weten:

  1. kwaliteit van de output en de resultaten
  2. kwaliteit van het personeel
  3. kwaliteit van de bedrijfsvoering

Om de kwaliteit van het certificeringstraject en de ontwikkeling van het kwaliteitskader te kunnen garanderen hebben wij de externe organisatie Hobéon ingehuurd, welke gespecialiseerd is in de ontwikkeling van accreditatienormen. Hobéon heeft ons uitgedaagd en ondersteund om scherpe en heldere normen te ontwikkelen.

 

Hobéon lovend over Huis voor de Zorg

OK-kwaliteitskeurmerk voor 4 jaar verlengd

Hobéon Certificering BV is lovend over de wijze waarop het Huis voor de Zorg continu aandacht heeft voor, en werk maakt van kwaliteitszorg. Dat blijkt uit het onlangs verschenen rapport, dat is uitgebracht naar aanleiding van de kwaliteitsaudit, eind 2012. Hobéon Certificering BV is lovend over de wijze waarop het Huis voor de Zorg continu aandacht heeft voor, en werk maakt van kwaliteitszorg.

 

En nu?

Wij blijven gaan voor de hoogste kwaliteit van nu en morgen!

Wilt u meer weten?

  • Bel Esther Stoffers: 046 420 81 84.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de elektronische nieuwsbrief burgerkracht@ctueel

 

AANMELDEN

Facebook