blokjesBurgerkracht

 

Burgerkracht is de nieuwe naam van het blad Zorgbelang

'Burgerkracht' is de nieuwe naam van 'Zorgbelang'. Elke drie maanden je eigen krachtige lijfblad thuis!
Het eerste nummer van Burgerkracht kun je in de week van maandag 6 maart 2017 in je brievenbus verwachten.

 
Over Burgerkracht

Het Huis voor de Zorg is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor 'positieve gezondheid' in Limburg.
De komende tien jaar wil de provincie Limburg een trendbreuk realiseren. Deze trendbreuk is niet mogelijk zonder dat we naar u luisteren. Het is nodig om u erbij te betrekken. U bent de komende jaren van groot belang. Zonder u zullen we er niet in slagen.

Het Huis voor de Zorg trekt al op met veel georganiseerde burgers. Nu is ons gevraagd om juist ook de mensen die nergens bij zijn aangesloten op te zoeken. Onze insteek is dat u al heel goed weet wat er aan de hand is en dat u ook weet hoe het beter kan.
Samen met u willen wij aan de slag om instanties in Limburg beter op u te laten inspelen. Die positieve insteek zit in het woord burgerkracht. De naam van dit blad wordt daarom per 1 januari 2017 gewijzigd van Zorgbelang in Burgerkracht. In het Engels betekent dat ‘citizen power’. En dat dekt de lading misschien nog beter.


Burgerkracht is het gratis magazine van het Huis voor de Zorg: het informatieve blad voor alle Limburgers. Vier keer per jaar biedt het actuele informatie en tips betreffende ontwikkelingen in de zorg. Zorgbelang wordt huis-aan-huis verspreid in de provincie Limburg.
Indien u een Nee-Nee sticker op uw brievenbus heeft, kunt u het blad helaas niet ontvangen.
Op de website www.burgerkrachtlimburg.nl kunt u wel de digitale versies inzien.


 Nieuwsbrief

Meld u aan voor de elektronische nieuwsbrief burgerkracht@ctueel

 

AANMELDEN

Facebook